SMS cestitke

SMS -Poruke za :

 Rodjendan Novu Godinu  Božić   Ljubavne poruke

   PORUKE ZA RODJENDAN

Rođendan je samo prvi dan još jednog 365-dnevnog putovanja oko sunca. Uživaj u putovanju.


Starija si godinu dana a nisi se promenila nimalo. To je super jer si savršena baš takva kakva jesi. Srećan rođendan!Starija si godinu dana a nisi se promenila nimalo. To je super jer si savršena baš takva kakva jesi. Srećan rođendan!


Da se zaljubiš srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve što ti je stvaralo boli želi ti neko ko te neizmerno voli. Srećan ti rođendan!


Jednoga dana nebo je plakalo. Pitao sam ga: “Zašto plačeš?” Reklo mi je: “Izgubio sam moju najlepšu zvezdu.” Bio je to dan kada si ti rođena. Srećan rođendan ljubavi.


Neki kažu da je rođendan prava prilika da se osvrneš na proteklu godinu. Drugi kažu da je rođendan pravo vreme da razmisliš o onome što je pred tobom. Ja kažem: “Iseci tortu i hajde da jedemo


Kao što znaš, mudrost dolazi s godinama. Eto vidiš, nemaš sve znake starenja.


Neka ti se dani u životu što lepše troše. Neka te pogodi sve što je lepo, a promaši sve što je loše. Neka ti danas bude najsrećniji dan. SREĆAN TI RODĐENDAN!


Danas si stariji nego što si bio juče, ali si mlađi nego što ćeš biti sutra. Srećan rođendan.


Želim ti ono što se niko nije setio da ti poželi, a što potajno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno


Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donela u moj život. Srećan rođendan ljubavi i želim ti sve najlepše u životu.


Neka ti rođendan bude ispunjen mnogim srećnim trenucima, a život mnogim srećnim rođendanima. SREĆAN ROĐENDAN!


Mnoge stvari su se promenile tokom godina, ali ti si i dalje ona ista divna osoba kakva si oduvek bila. Srećan rođendan


Ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Srećan ti rođendan


Rodjendan Novu Godinu  Božić

 PORUKE ZA NOVU GODINU

Za Novu godinu ti želim: dobar početak za januar, mir za februar, sreću za mart, ljubav za april, puno zabave u maju, radost od juna do novembra, uživanje za decembar.Želim da ti Nova Godina donese mnogo razloga za osmeh.


Cilj bez plana je samo želja. Srećni novogodišnji praznici i neka ti se svi planovi u novoj godini ostvare.


U ovim sitnim satima kad 2017. stoji pred vratima i svi poslednje minute broje, uz vas su misli moje. Mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i mira u Novoj Godini želim vam svima.


Sve što je dobro, što se srećom zove – neka te prati od godine nove. A sve što je loše i nemir ti stvara – neka odnese godina stara.


Sve ono ružno što ti u knjizi života piše, neka se na današnji dan izbriše. A sve lepo što ti se sniva, neka ti se od ove godine zbiva. Srećna Nova.


Šta da ti poklonim za Novu Godinu? Auto, novac, prijateljstvo? Za prve dve želje obrati se Deda Mrazu, a prijateljstvo ću ti pokloniti JA!


Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u Novoj Godini ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.


Kada se kazaljke sklope u pola noci ruku ti pruziti necu moci zato ti saljem poruku ovu i zelim ti srecnu godinu novu.


Želim ti da ti nova godina bude lepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspeha


Svima koji mi ove godine nisu poslali novogodišnju čestitku želim da vam se zapali jelka, da vam se Deda Mraz pokenja u kamin, a irvasi da kresnu vašeg psa. Obaveštavam sve drage prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2016-tu da mi se želje nisu ispunile, te vas molim da mi za 2017-tu pošaljete keš!


Neka sva sreća sveta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj meri, neka sve što je lepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Srećna Nova Godina!


Želim ti da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole, poštuju i cene i u novoj 2017. ne znaš za probleme


 Rodjendan  Novu Godinu  Božić

  PORUKE ZA BOŽIĆ

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku. Srećan Božić!


Topli pozdravi i srećan Božić želim tebi i tvojoj porodici. Neka ti kuća bude ispunjena ljubavlju i radošću.


Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. Srećan Božić!


Neka ti ovaj dan bude ispunjen mirom, srećom i ljubavlju… a da, i poklonima. Srećan Božić!


Dogoreva badnjak sveti i polako vatra tinja, puno sreće i zdravlja želim tebi i tvojima. Nek vas Bog putem ljubavi vodi. Srećan Božić, Hristos se rodi!


Sedmog dana godine nove opet vas neko iz srca zove, sa divnim pozdravom što srcu godi. Mir Božji, Hristos se rodi.


U zoru su i anđeli zapevali i srećno Božić dočekali! Tako i vama Božić srećan bio i sve ukućane blagoslovio!


Dragi dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, nek krst časni kroz život vas vodi, Mir Božji, Hristos se rodi


Neka ti miris božićnog drvca, unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca, srećan Božić i božićne blagdane.


Dobro jutro muška glavo, danas slaviš ono pravo. Slaviš Slavu našeg Hrista. Nek u kući sve zablista, nek se peva, nek se pije, neka kućom radost bdije, a sad brate živ mi bio, zdravo Božić proslavio.


Dok ledeni kristal od mraza puca, još jedan Božić na vrata kuca. Radosna neka je tvoja duša, dok gospod molitvu tvoju sluša. Za tebe se moli srce moje, neka se ispune sve želje tvoje i Bog da te kroz život vodi, srećan Božić, Hristos se rodi!


Nek današnji blagi dan, vama bude radostan. Nek vam Božić vrata zlati, nek vas uvek sreća prati, anđeo sreće nak vas vodi, mir Božji, Hristos se rodi.


Marija je spasitelja rodila, Božija je ruka vodila. Za vaše zdravlje, radost i sreću, tiho se molim uz sveću. Anđeo uvek nek vas vodi, Hristos se rodi


Neka ti ovaj sveti dan donese mir u srcu i radost u životu. Želim mnogo ljubavi, zdravlja i sreće tebi i tvojoj porodici. Od srca ti želim srećan Božić


Kada anđeli upale Božićnu sveću, to ti ja želim zdravlje i sreću. Hiljadu zvezda kad naprave pir, to ti ja želim ljubav i mir. Srećan Božić!


S prvim zracima sunca nek božićno jutro dođe u tvoj dom i donese ti poklon isprepletan od sreće i ljubavi, i naravno zdravlja. Želim ti najlepši Božić uz ispunjenje svih želja!


Sreća, zdravlje, ljubav i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca, želim ti ja!


Neka Bog u svete dane čuva tvoje ukućane. Za rođenje svetog Hrista, nek u kući sve zablista. Nek vas prate moje želje, sreća, zdravlje i veselje!


Božja milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja, slavi Hrista spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi, srećan vam Božić, Hristos se rodi!


Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim. Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju, nek im svaki dan bude kao Božić radostan. Mir Božji, Hristos se rodi!


Stigo Božić, stigli dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđe zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži, zavađeni svi da se pomire i da ljubav Božju svetom šire. Da dostojno dočekamo Hrista i njegovi budemo zaista